commerciële werknemers

Commerciële werknemers

Op zoek naar commerciële – of customer service werknemers? Say no more. JUSTIN zet zich dagelijks in om de juiste werknemers te plaatsen bij de juiste werkgevers. JUSTIN begrijpt dat het vinden van dé perfecte commerciële werknemer tijd en energie kost. Daarom nemen wij dit sollicitatieproces uit uw handen en zoeken naar de perfecte match die bij uw bedrijf past. Dit doen wij al ruim 20 jaar en hebben dan ook al veel werknemers mogen plaatsen bij diverse commerciële functies. Denk aan: account executives, sales support medewerkers, business consultants, accountmanagers, etc.

Wij vinden het fijn om altijd eerst bij de opdrachtgever langs te gaan. Zo krijgen wij een beter beeld van het bedrijf en kunnen wij gerichter zoeken naar een commerciële – of customer service werknemer. Wij spreken dan ook elke kandidaat persoonlijk om er achter te komen wat zijn of haar drijfveren en ambities zijn. Op deze manier kan JUSTIN tot de perfecte match komen!

JUSTINS commerciële talenten

Dankzij ons persoonlijke sollicitatieproces hebben wij al veel opdrachtgevers kunnen helpen aan talenten. Bent u nieuwsgierig geworden naar JUSTINs commerciële talenten? Hieronder staat een drietal voorbeelden!

Commercieel talent

Mitchell

Mitchell

Sales support medewerker

Mitchells skillset

Dave

Dave

Sales support medewerker

Dave's skillset

Eva

Eva

Consultant

Eva's skilsset

Richard

Richard

Account executive

Richards skillset

Wij werken ook voor…

Denso
Ugoo
Groupe Renault
Marchon
Louis Reyners

Het uithangbord van uw bedrijf en het eerste waar een potentiële klant mee in aanraking komt. Onderschat daarom niet wat de commerciële afdeling voor u betekent. Wanneer JUSTIN voor u commercieel personeel gaat werven is het daarom belangrijk dat we snappen waar u en uw bedrijf voor staan, zodat uw nieuwe visitekaartje dat straks ook doet.

Sjelle

Commercieel manager

020-6124945

Ook commercieel personeel werven via JUSTIN?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u ons beter leren kennen? Neem dan contact op met ons via onderstaand contactformulier en dan spreken wij u snel!