Financiële werknemers

Financiële werknemers

Bent u op zoek naar financieel personeel? Dan bent u bij JUSTIN aan het juiste (web)adres! JUSTIN helpt u namelijk graag bij het vinden van financieel talent. Wij weten als geen ander hoeveel tijd het kan kosten om financiële toppers te vinden. Tijd die u als ondernemer liever in uw bedrijf stopt. Vandaar dat wij dat complete proces van u kunnen overnemen. Dit proces doen wij al 25 jaar met veel passie en we hebben dan ook veel bedrijven en werknemers met elkaar kunnen matchen.

Hoe gaan wij te werk? Wij geloven in een persoonlijke en betrokken werkwijze. Vandaar dat wij eerst graag langskomen bij uw bedrijf om kennis te maken. Ook kunnen wij zo de sfeer op de werkvloer proeven zodat we een indruk krijgen van de bedrijfscultuur. Na het plaatsen van een wervende vacature, selecteren wij eerst telefonisch de kandidaten. Daarna nodigen wij deze uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Nu wij zowel van uw bedrijf als van de kandidaten een goede indruk hebben, kunnen wij een uitstekende match maken. Op deze manier versterkt JUSTIN uw bedrijf met financieel talent.

JUSTINs financiële talenten

Bent u nieuwsgierig geworden met wat voor financieel personeel wij uw bedrijf kunnen versterken? Hieronder volgt alvast een kleine impressie van de talenten waar JUSTIN mee werkt!

Jill

Jill

Financieel medewerker

Jills skillset

Lisanne

Lisanne

Administrateur

Lisanne's skillset

Commercieel talent

Robert

Robert

Assistent accountant

Roberts skillset

Wij werken ook voor…

Nissan
Groupe Renault
Eichholtz
Marchon
Louis Reyners

De stille kracht van het bedrijf; uw financiële afdeling. Een multinational, mkb’er of eenmanszaak? Niemand ontkomt er aan om de cijfers goed op orde te hebben en zo te weten wat er binnen een bedrijf speelt. JUSTIN vindt wat u nodig heeft; van financial controller tot boekhoudkundig medewerker.

Sjelle

Commercieel manager

020-6124945

Ook financieel personeel werven via JUSTIN?

Laat ons weten wie u bent en waar u naar op zoek bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!