HR Diensten

HR diensten

JUSTIN voor werkgevers

Op zoek naar een young professional voor uw bedrijf in de omgeving van Amsterdam of Rotterdam? Die kennen wij! JUSTIN recruitment, onderdeel van Antenna, kent, spreekt en stelt u voor aan de beste talenten die in de bloei van hun carrière staan!

JUSTIN stelt in goed overleg met u een profiel op en start direct een uitgebreide werving. Wanneer het juiste talent nog niet in ons netwerk zit gaan onze recruiters actief naar hem of haar op zoek. Onze online kanalen zorgen ervoor dat uw vacature gevonden wordt door het toptalent waar u naar op zoek bent.

Waarom JUSTIN?

  • Ruim 20 jaar ervaring, maar jong van geest
  • Één adres voor al uw personeelszaken
  • Efficiënt, online wervingsproces
  • Toptalent dat écht bij uw organisatie past
  • Een persoonlijke aanpak

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt u direct een offerte opvragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Al onze diensten

Bij JUSTIN zijn we gespecialiseerd in alle vormen van personeelsbemiddeling. U kunt bij ons terecht voor werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzenden/detacheren of payroll. Dus heeft u behoefte aan HR consultancy of ondersteuning? Of simpelweg personeel nodig? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Werving en selectie

Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

Detacheren en uitzenden

Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

Payroll

Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

Zzp’ers en freelancers

Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

Verlonen van stagiaires

Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

JUSTINs talenten

Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!

Onze vakgebieden

JUSTIN is gespecialiseerd in office functies in onderstaande vakgebieden. Staat de functiegroep waar u naar op zoek bent hier niet tussen? Niet getreurd! Met ons moederbedrijf Antenna werven wij ook personeel in andere functiegroepen.

Commercieel

Financieel

Marketing

Supply chain

Onze talenten werken onder andere bij…

JUSTIN werkt voor allerlei verschillende bedrijven. van groot tot klein en in uiteenlopende sectoren. Hieronder een kleine selectie van klanten die wij mogen verblijden met nieuw personeel.

Eichholtz
Denso
Marchon
Ugoo
Nissan

Ook talent werven via JUSTIN?

Laat ons weten wie u bent en waar u naar op zoek bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!