Payroll Amsterdam

Payroll

Zeg uw salarisadministratie maar gedag! U heeft een groot netwerk waarin de juiste kandidaat of een groep scholieren voor het festivalseizoen snel gevonden is, maar u wilt de contract- en salarisadministratie graag uitbesteden. Wij regelen dit met onze payroll service.

Payroll via JUSTIN…

Waarom payroll via JUSTIN een goed idee is? Dat vertellen wij u graag!

 • Een snel schakelende backoffice
 • Alles wordt online geregeld
 • Betrouwbaarheid; we zijn aangesloten bij de ABU en NEN gecertificeerd
 • Scherpe tarieven! Neem contact op voor meer info
 • Één antwoord op al uw HR-vragen. Veranderingen in het arbeidsrecht? Wij vertellen u er alles over!

Iets voor u?

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Wij helpen u graag verder!

In de praktijk…

Met payroll via JUSTIN heeft u geen salaris-, personeels- en contractadministratie meer. Wij zorgen dat u tijdig op de hoogte bent van aanzegtermijnen en transitievergoedingen én u loopt geen risico bij arbeidsongeschiktheid. Uw medewerkers zijn verzekerd voor ziekte, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid en er is een pensioenopbouw via Stipp. JUSTINs payroll service is onder andere gunstig in onderstaande situaties.

 • Expats
 • Projecten & evenementen
 • Verlenging van een proeftijd
 • Seizoens- en productiepieken
 • Uitbetaling van vakantiekrachten

Een aantal van JUSTINs tevreden klanten…

Loyalty Lab
Otwee ICT
Louis Reyners
Marchon
Eichholtz

Geïnteresseerd in payroll via JUSTIN?

Heeft u interesse in onze payroll service en wilt u weten wat dit in uw specifieke situatie gaat kosten? Of heeft u nog vragen over payroll via JUSTIN? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel ons direct op 020-6124945.


  Al onze diensten

  Bij JUSTIN zijn we gespecialiseerd in alle vormen van personeelsbemiddeling. U kunt bij ons terecht voor werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzenden/detacheren of payroll. Dus heeft u behoefte aan HR consultancy of ondersteuning? Of simpelweg personeel nodig? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

  Werving en selectie

  Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

  Detacheren en uitzenden

  Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

  Payroll

  Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

  Zzp’ers en freelancers

  Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

  Verlonen van stagiaires

  Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

  JUSTINs talenten

  Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!