Talents

Personeel gezocht

En zo kwam u bij ons terecht! Wij bij JUSTIN recruitment kennen een heleboel goede kandidaten in de regio Amsterdam en Rotterdam. Met al deze talenten hebben wij uitgebreid persoonlijk gesproken. Hierdoor weten wij in wat voor organisatie zij zich thuis voelen en wat zij zoeken in een nieuwe functie. Op deze pagina vindt u een aantal van deze toppers. Lees meer over hen en vraag desgewenst hun CV op. Nieuwsgierig naar onze andere talenten? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Commercieel talent

Mitchell

Mitchell

Sales support medewerker

Mitchells skillset

Evert

Evert

HR medewerker

Everts skillset

Lisanne

Lisanne

Administrateur

Lisanne's skillset

Jeff

Jeff

Data marketeer

Jeffs skillset

Heleen

Heleen

Supply chain planner

Heleens skillset

Dave

Dave

Sales support medewerker

Dave's skillset

Sharon

Sharon

Medewerker servicedesk

Sharons skillset

Onze talenten werken onder andere bij…

JUSTIN werkt voor bedrijven van elk formaat. Van kleine mkb’ers tot grote multinationals en in allerlei verschillende sectoren. Wij mogen onder andere de volgende bedrijven blij maken met nieuw personeel!

Nissan
Benify
Antenna
Marchon
Eichholtz

Onze vakgebieden

JUSTIN specialiseert zich voornamelijk in office functies in de vakgebieden hieronder. Zoekt u personeel voor een andere job? Ons moederbedrijf Antenna is breder georiënteerd en kan u hoogstwaarschijnlijk wel verder helpen! Bezoek de website van Antenna hier.

Commercieel

Financieel

Marketing

Supply chain

Al onze diensten

Bij JUSTIN zijn we gespecialiseerd in alle vormen van personeelsbemiddeling. U kunt bij ons terecht voor werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzenden/detacheren of payroll. Dus heeft u behoefte aan HR consultancy of ondersteuning? Of simpelweg personeel nodig? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Werving en selectie

Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

Detacheren en uitzenden

Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

Payroll

Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

Zzp’ers en freelancers

Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

Verlonen van stagiaires

Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

JUSTINs talenten

Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!