Detacheren & uitzenden

Detacheren en uitzenden

Bent u op zoek naar een young professional én flexibiliteit? Dat kan met detacheren of uitzenden via JUSTIN. Hiermee werven wij niet alleen uw nieuwe medewerker, maar nemen ook nog eens alle administratie uit handen.

Uitzenden via JUSTIN…

Wij vertellen u graag waarom detacheren of uitzenden via JUSTIN een goed idee is!

 • Volledige ontzorging
 • Zeer persoonlijke aanpak
 • Scherp uitzendtarief
 • Kandidaten die passen binnen uw bedrijfscultuur
 • No cure, no pay

Iets voor u?

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Wij helpen u graag verder!

In de praktijk…

Detacheren of uitzenden kan voor één week, een aantal maanden of zelfs een paar jaar! Dus, kan uw bedrijf in de omgeving Amsterdam of Rotterdam wel wat flexibel personeel gebruiken? JUSTIN helpt u daarbij! JUSTIN is gedurende de looptijd van het contract de juridisch werkgever. U loopt dus geen risico’s bij arbeidsongeschiktheid of loondoorbetaling bij vakanties.

Wat is het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Het verschil tussen uitzenden en detacheren hangt af van de fase waar een kandidaat zich in bevindt. In een fase A contract wordt een medewerker per gewerkt uur betaald. Afhankelijk van of dit een met- of zonder beding contract is wordt er een begin- en einddatum in het contract opgenomen. Bij detacheren wordt er een vast aantal te werken in uren in het contract opgenomen, met een begin- en einddatum.

Onze vakgebieden

JUSTIN is gespecialiseerd in office functies in onderstaande vakgebieden. Zoekt u flexibel personeel in een andere functiegroep? Niet getreurd! Met ons moederbedrijf Antenna werven wij ook personeel in andere functiegroepen.

Commercieel

Financieel

Marketing

Supply chain

Onze talenten werken onder andere bij…

Smit & Dorlas
Antenna
Benify
Zuiver
Barentz

Onze werkwijze

Detacheren of uitzenden via JUSTIN betekent volledige ontzorging voor u! Wij nemen niet alleen het werving- en selectieproces op ons, u heeft ook nog eens geen omkijken meer naar de salarisadministratie. JUSTIN wordt juridisch werkgever. Dat betekent dat wij het salaris uitbetalen én alle werkgeversrisico’s dragen. Ideaal wanneer u op zoek bent naar flexibel personeel, bijvoorbeeld vanwege seizoensdrukte of zwangerschapsverlof.

JUSTIN hanteert een scherp uitzendtarief wanneer u uw nieuwe collega via ons aanneemt. Uiteraard stemmen wij dit tarief voorafgaand aan onze samenwerking met u af. Zit de ideale kandidaat er nog niet tussen? Dan blijven wij gewoon voor u verder zoeken en betaalt u natuurlijk nog niks.

Ook werven via JUSTIN?


  Al onze diensten

  Bij JUSTIN zijn we gespecialiseerd in alle vormen van personeelsbemiddeling. U kunt bij ons terecht voor werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzenden/detacheren of payroll. Dus heeft u behoefte aan HR consultancy of ondersteuning? Of simpelweg personeel nodig? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

  Werving en selectie

  Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

  Detacheren en uitzenden

  Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

  Payroll

  Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

  Zzp’ers en freelancers

  Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

  Verlonen van stagiaires

  Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

  JUSTINs talenten

  Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!