Uitbetalen van stagiaires

Uitbetalen van stagiaires

JUSTIN verzorgt ook de salarisadministratie voor uw aankomende Young Professionals. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt en een vergoeding aanbiedt, hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit? En hoe zit het eigenlijk met de loonheffingskorting en loonbelasting? Neem contact met ons op en wij vertellen u hier alles over!

Salarisadministratie via JUSTIN…

Voor uw stagiaires verzorgt JUSTIN een complete salarisadministratie, met bijbehorende loonstroken en jaaropgave.

Goed om te weten:

 • Een stage bestaat om te leren. Wanneer een stagiair echt fulltime werkt en een meerwaarde voor het bedrijf is, en daar ook naar betaald krijgt, kan een stage gaan lijken op een arbeidsovereenkomst.
 • Een stagevergoeding is niet verplicht. Een onkostenvergoeding (bijv. reiskosten) wordt niet gezien als loon.
 • Heeft u een stageovereenkomst afgesloten en een stagiair is ziek of heeft vrij genomen? Dan is het niet standaard dat de afgesproken stagevergoeding ook wordt doorbetaalt, behalve wanneer dit in de overeenkomst is opgenomen.
 • Een stagecontract is geen arbeidscontract. Wel heeft u als werkgever met bepaalde zaken uit een arbeidsovereenkomst te maken; denk hierbij aan het zorgen voor een veilige werkomgeving, de arbeidsomstandighedenwet en de arbeidstijdenwet.

Iets voor u?

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Wij helpen u graag verder!

Een aantal van JUSTINs tevreden klanten…

Barentz
Marchon
AEG
Antenna
Loyalty Lab

Geïnteresseerd?

Ook uw stagiaire laten uitbetalen door JUSTIN? Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of vraag direct een offerte op. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel ons direct op 020-6124945.


  Al onze diensten

  Bij JUSTIN zijn we gespecialiseerd in alle vormen van personeelsbemiddeling. U kunt bij ons terecht voor werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzenden/detacheren of payroll. Dus heeft u behoefte aan HR consultancy of ondersteuning? Of simpelweg personeel nodig? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

  Werving en selectie

  Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

  Detacheren en uitzenden

  Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

  Payroll

  Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

  Zzp’ers en freelancers

  Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

  Verlonen van stagiaires

  Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

  JUSTINs talenten

  Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!