Werving & selectie

Werving en selectie

U bent op zoek naar personeel maar heeft niet voldoende middelen om snel aan goede mensen te komen. Laat dit nou net zijn waar wij goed in zijn. JUSTIN helpt u maar al te graag in contact te komen met talenten die geschikt zijn voor de job, maar ook passen binnen uw bedrijf.

Werven via JUSTIN…

Het werving- & selectieproces uitbesteden aan JUSTIN? Wij vertellen graag waarom!

 • Zeer persoonlijke aanpak
 • Alleen kandidaten die goed bij uw organisatie passen
 • No cure, no pay
 • Scherpe werving & selectie fee met een goede garantieregeling
 • Voor én door young professionals!

Iets voor u?

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Wij helpen u graag verder!

In de praktijk…

Personeel werven. Wij houden dit graag simpel en persoonlijk. We maken graag kennis met u om samen een functieprofiel op te stellen. Daarna nemen wij het werving- en selectieproces voor u uit handen, maar houden wij u uiteraard op de hoogte over de voortgang. Met onze ervaren recruiters en diverse online marketingkanalen zorgen wij dat we het juiste talent voor uw vacature kunnen vinden.

Onze vakgebieden

JUSTIN is gespecialiseerd in office functies in onderstaande vakgebieden. Zoekt u personeel in een andere functiegroep? Niet getreurd! Met ons moederbedrijf Antenna werven wij ook personeel in andere functiegroepen.

Commercieel

Financieel

Marketing

Supply chain

Onze talenten werken onder andere bij…

Aramex
Ugoo
Barentz
Otwee ICT
Eichholtz

Onze werkwijze

Werkervaring en opleiding zijn belangrijke criteria bij de selectie van young professionals voor uw bedrijf. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat een kandidaat binnen uw bedrijfscultuur past. U heeft een visie en specifieke wensen en dit moet u herkennen in de ambities van uw potentiële werknemer! Heeft u een bedrijf in de omgeving Amsterdam of Rotterdam? Dan helpt JUSTIN u graag bij de werving & selectie van uw kandidaten!

Samen met u stellen wij een functieprofiel op, we bespreken waar uw toekomstige young professional aan moet voldoen en wat uw bedrijf voor een kandidaat interessant maakt. Vervolgens nemen wij u de werving- en selectieprocedure uit handen. Onze recruiters gaan actief aan de slag met de zoektocht naar de juiste young professional en er wordt een online marketing campagne gestart om nieuwe talenten binnen te halen. Op ons kantoor in Amsterdam hebben wij een kennismakingsgesprek met potentieel geschikte kandidaten. We gaan uitgebreid in op de functie en uw bedrijf, maar ook op het verleden, heden en de toekomstplannen van de kandidaat. Na het inwinnen van positieve referenties, sturen wij u van de meest geschikte kandidaat een uitgebreid voorstel. Hierin staat duidelijk omschreven waarom wij van JUSTIN juist déze young professional geschikt vinden voor uw vacature!

Bent u na meerdere gesprekken met onze young professional zo positief dat u hem of haar graag in uw team verwelkomt? Dan biedt u de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan. JUSTIN zal u een vooraf overeengekomen scherpe fee in rekening brengen bij een succesvolle bemiddeling. Wij werken dus op basis van no cure no pay en met een goede garantieregeling. Dat is JUSTIN werving & selectie.

Ook werven via JUSTIN?


  Al onze diensten

  Bij JUSTIN zijn we gespecialiseerd in alle vormen van personeelsbemiddeling. U kunt bij ons terecht voor werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzenden/detacheren of payroll. Dus heeft u behoefte aan HR consultancy of ondersteuning? Of simpelweg personeel nodig? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

  Werving en selectie

  Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

  Detacheren en uitzenden

  Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

  Payroll

  Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

  Zzp’ers en freelancers

  Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

  Verlonen van stagiaires

  Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

  JUSTINs talenten

  Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!