ZZP’ers en Freelancers

ZZP’ers en freelancers

Je bent zelfstandig, gewild en je kan de hoeveelheid opdrachten bijna niet meer aan. Waar zit je dan sowieso niet op te wachten; op al die administratie! Tel daarbij alle veranderingen rondom de wet DBA op en je komt al snel tot de conclusie dat je JUSTIN moet bellen.

Uw administratie via JUSTIN…

JUSTIN zorgt ervoor dat jij je alleen maar hoeft te richten op jouw core-business. Heb jij een KVK-nummer? Dan blijf jij zelfstandig, maar regelen wij de facturatie en het debiteurenbeheer.

Heb je behoefte aan meer zekerheid? Wil je bijvoorbeeld verzekerd zijn voor arbeidsongeschiktheid of werkloosheid, of wil je dat ook jouw afdrachten en salarisuitbetaling voor je wordt geregeld? Kijk dan eens op onze payrollpagina. Wanneer je al een nieuwe werkgever hebt gevonden, kan JUSTIN optreden als juridisch werkgever.

Iets voor u?

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Wij helpen u graag verder!

Een aantal van JUSTINs tevreden klanten…

Loyalty Lab
Groupe Renault
AEG
Benify
Aramex

Geïnteresseerd?

Meer informatie of direct een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Of bel ons direct op 020-6124945.


  Al onze diensten

  Bij JUSTIN zijn we gespecialiseerd in alle vormen van personeelsbemiddeling. U kunt bij ons terecht voor werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzenden/detacheren of payroll. Dus heeft u behoefte aan HR consultancy of ondersteuning? Of simpelweg personeel nodig? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

  Werving en selectie

  Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

  Detacheren en uitzenden

  Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

  Payroll

  Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

  Zzp’ers en freelancers

  Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

  Verlonen van stagiaires

  Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

  JUSTINs talenten

  Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!