HR werknemers

HR werknemers

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar HR personeel? Say no more. JUSTIN helpt u graag bij het vinden van die HR toppers. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken. Wij houden u tijdens het selectieproces op de hoogte en stellen pas een kandidaat aan u voor als wij hier 100% achterstaan. JUSTIN heeft dagelijks contact met ambitieus HR personeel die aan de volgende stap in hun carrière willen beginnen. Of u nu op zoek bent naar HR managers, P&O managers of HR medewerkers.

Wij gaan altijd voor de perfecte match tussen de kandidaat en het bedrijf en zijn dan ook erg betrokken bij beide partijen. Om deze reden gaan wij graag eerst bij uw bedrijf langs om kennis te maken en om de sfeer te proeven. Zo kunnen wij uw bedrijfscultuur beter vertalen naar de sollicitanten. In het sollicitatiegesprek gaan we onder andere in op de ambities, het cv en de competenties van de kandidaat. Aan de hand van dit proces kunnen wij snel genoeg zien welk HR talent bij uw bedrijf past.

JUSTINs HR talenten

Wilt u weten met wat voor HR talenten JUSTIN werkt? Hieronder volgen een aantal voorbeelden met bijbehorende skills.

Evert

Evert

HR medewerker

Everts skillset

Charlotte

Charlotte

P&O manager

Charlottes skillset

Rachel

Rachel

HR manager

Rachels skillset

Wij werken ook voor…

Nissan
Eichholtz
Marchon
Zuiver

De HR-afdeling is ontzettend belangrijk in uw bedrijf. Als we het hebben over werkgeluk van medewerkers, draagt HR hier een groot steentje aan bij! Daarnaast zorgen ze onder andere voor de juiste medewerkers op de juiste functie. En niet geheel onbelangrijk; ze onderhouden het contact met JUSTIN! JUSTIN levert al jaren HR- personeel op verschillende niveaus en helpen uw bedrijf graag aan de juiste HR-medewerkers.

Mathilde

Recruitment consultant

020-6124945

Ook HR personeel werven via JUSTIN?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u ons beter leren kennen? Neem dan contact op met ons via onderstaand contactformulier en dan spreken wij u snel!