IT werknemers

IT werknemers

Op zoek naar IT werknemers? Grote kans dat JUSTIN hierbij kan helpen! Wij geven starters en young professionals een opstapje naar de carrière waar zij naar streven. Dit doen wij door deze talenten te matchen met de tofste opdrachtgevers waar zij al hun skills volledig kunnen benutten. Het matchen van kandidaten doen wij al ruim 20 jaar in de meest uiteenlopende sectoren, waaronder de IT branche. Denk hierbij aan service deskmedewerkers, programmeurs, systeembeheerders, business consultants, etc.

JUSTIN gelooft in een persoonlijke aanpak. Wij spreken dan ook eerst elke kandidaat om hem of haar te leren kennen. Ook kennen wij elke opdrachtgever omdat we hier graag op bezoek komen en de bedrijfscultuur willen leren kennen. Op deze manier kunnen wij een zo goed mogelijke match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Deze match is gebaseerd op persoonlijkheid, skills, drijfveren en ambities.

JUSTIN helpt bij het vinden van IT-personeel! Dit geldt voor zowel IT-bedrijven als voor bedrijven die IT-personeel zoeken.

JUSTINs IT talenten

Met behulp van ons JUSTIN team hebben we inmiddels al veel opdrachtgevers tevreden kunnen maken met IT-personeel. Hebben we uw interesse opgewekt? Hieronder krijgt u een voorproefje van de IT talenten waar wij mee werken.

Sharon

Sharon

Medewerker servicedesk

Sharons skillset

Robert

Robert

Systeembeheerder

Roberts skillset

Michael

Michael

Developer

Michaels skillset

Wij werken ook voor…

Benify
Ugoo
Otwee ICT
Marchon

Tegenwoordig werkt bijna iedereen met IT systemen. Van supply chain professional tot receptioniste, iedereen heeft ermee te maken in zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de efficiëntie van uw bedrijf, uw concurrentiepositie én de tevredenheid van uw medewerkers is het van groot belang dat de IT infrastructuur op orde is.

Robin

Online marketeer

020-6124945

Ook IT personeel werven via JUSTIN?

JUSTIN helpt u graag aan IT medewerkers die goed bij uw organisatie passen. Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in of ga naar onze contactpagina voor alle contactinformatie.