Marketing werknemers

Marketing werknemers

Heeft u marketing personeel nodig? Dan bent u op de juiste (web)pagina aangekomen! JUSTIN helpt u namelijk graag bij het vinden van marketing toppers. Wij maken dit proces zo eenvoudig mogelijk voor u, zodat u uw kostbare tijd aan iets anders kunt besteden. Met 20 jaar ervaring in huis, kunnen wij feilloos aanvoelen wanneer een kandidaat bij uw bedrijf past. Deze ervaring kunnen wij voor uw bedrijf ook gebruiken om passend marketing personeel te vinden. Denk dan aan onder andere de volgende functies: online marketeer, content marketeer, data marketeer, etc.

Hoe werkt dit proces dan? JUSTIN vindt het prettig om eerst bij uw bedrijf langs te gaan voor een kennismaking. Zo kunnen wij een goed beeld krijgen van uw bedrijf zodat we gerichter kunnen zoeken naar een passende kandidaat. Voordat wij u aan een kandidaat voorstellen, willen wij diegene ook eerst ontmoeten. Aan de hand van een persoonlijk gesprek, kunnen wij er achter komen of dit talent een match is met uw bedrijf. Als dit het geval is, stellen wij deze persoon graag aan u voor!

JUSTINs marketing talenten

Bent u nieuwsgierig geworden naar de marketing professionals waar JUSTIN mee werkt? Hieronder vindt u een kleine impressie.

Jeff

Jeff

Data marketeer

Jeffs skillset

Sanne

Sanne

Content marketeer

Sanne's skillset

Marjolein

Marjolein

Online marketeer

Marjoleins skillset

Wij werken ook voor…

Nissan
Groupe Renault
ACS
Zuiver
Louis Reyners

Leads generen, strategische positionering, de vindbaarheid van uw merk(en), of de branding van uw website om de juiste doelgroep te bereiken. Op online vlak zijn er veel specialismen waarop u onderscheidend wilt zijn; van creatieve out-of-the-box denkers tot data analisten; zij leveren groei voor uw bedrijf op vele fronten! Deze stappen maken met de juiste mensen? Van junior tot senior SEO, SEA, CRO, e-mail, content, allround marketeers of e-commerce medewerkers, wij versterken uw marketing team!

Chinook

Recruitment consultant

020-6124945

Ook marketing personeel werven via JUSTIN?

Laat ons weten wie u bent en waar u naar op zoek bent, dan laten wij zo snel mogelijk van ons weten!