Partners

JUSTINs partners

JUSTIN gelooft in samenwerkingen. Dat iedereen doet waar hij goed in is en dat we elkaar helpen waar we kunnen. Bekijk op deze pagina wie onze partners zijn en hoe wij elkaar versterken.

Antenna

Zonder Antenna geen JUSTIN. In 2018 hebben wij JUSTIN recruitment als label onder Antenna in de markt gezet in Amsterdam. Antenna is een ervaren personeelsbemiddelaar met vestigingen in Aalsmeer, Nieuw-Vennep en Alphen aan den Rijn.

School of management innovation

School of Management Innovation (SMI) is een Amsterdams trainingsbureau waar je als organisatie, manager en/of team leert hoe je innovatieve producten en diensten ontwikkelt en in de markt zet. SMI kan onze kandidaten helpen met professionele bijscholing en wij kunnen studenten van SMI helpen bij het vinden van een passende baan.

Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) is een platform dat zich richt op young professionals in de logistieke sector. Studenten en afgestudeerden t/m 30 jaar kunnen lid worden om deel te nemen aan events, hun netwerk uit te breiden en kennis uit te wisselen. Met JLN hebben wij onder andere het event ‘Your Future In Logistics’ georganiseerd, waar logistieke young professionals, interessante bedrijven en recruiters samenkwamen voor interactieve workshops en een paneldiscussie.