Supply chain werknemers

Supply chain werknemers

Bent u op zoek naar supply chain personeel? Reken maar dat wij u daarbij van dienst kunnen zijn! JUSTIN helpt starters en young professionals naar de volgende stap in hun carrière. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij genoeg kennis en kunde in huis om het juiste personeel bij het juiste bedrijf te plaatsen. Zo kunnen wij u dan ook uitstekend supply chain personeel leveren. Denk hierbij aan: supply chain planner, logistiek manager, inkoper, etc.

Wat is onze werkwijze? Wij geloven in een persoonlijke en betrokken werkwijze. Elke kandidaat die wij aan u voorstellen, hebben wij eerst gesproken. Zo kunnen wij er namelijk achter komen wie hij of zij is. We vragen onder andere naar de competenties, ambities en drijfveren. Na het gesprek kunnen  wij bepalen of de persoonlijkheid van de kandidaat bij uw bedrijf past.

JUSTIN helpt u graag bij het vinden van supply chain personeel!

JUSTINs supply chain talenten

JUSTIN heeft al veel bedrijven tevreden kunnen maken met het vinden supply chain personeel. Bent u nu nieuwsgierig geworden naar die talenten? Hieronder volgt een kleine sneak peek van de talenten waar wij mee samenwerken.

Jeffrey

Jeffrey

Purchaser / inkoper

Jefrrey's skillset

Eric

Eric

Logistiek manager

Erics skillset

Heleen

Heleen

Supply chain planner

Heleens skillset

Wij werken ook voor…

Denso
Nissan
Groupe Renault
Marchon
Zuiver

Hier worden belangrijke efficiency slagen gemaakt voor uw bedrijf! De juiste persoon op supply chain planning, transport coördinatie of voorraadbeheer is een key element als u met uw blik op de toekomst werkt. Kennis en kunde om het gehele logistieke proces, van inkoop tot retour artikelen, soepel te laten verlopen en te optimaliseren is de kracht van onze kandidaten. Wij zorgen voor de collega’s die vraag en aanbod nauwkeurig op elkaar laten aansluiten!

Chinook

Recruitment consultant

020-6124945

Ook supply chain personeel werven via JUSTIN?

JUSTIN helpt u graag aan supply chain medewerkers die goed bij uw organisatie passen. Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in of ga naar onze contactpagina voor alle contactinformatie.