Werken bij JUSTIN

Mensen blij maken met de perfecte job

Ook iets voor jou?

JUSTIN als werkgever

Voor young professionals, door young professionals. In ons ruime, moderne kantoor in Amsterdam bruist het van de energie. Dagelijks doen wij er alles aan om talent op de juiste plek te krijgen. Niet alleen op papier, maar ook op persoonlijk vlak. Wij zijn pas blij als onze klanten en kandidaten dat ook zijn.

JUSTIN recruitment, onderdeel van Antenna, is een groeiend recruitment bureau met hoge ambities. Na Amsterdam nu hard op weg om voeten aan de grond te krijgen in Rotterdam. En wie weet welke leuke stad daarop volgt. Heb jij ideeën?

Waarom jij bij JUSTIN wil werken

Afwisselende functie

Searchen, kandidaten ontmoeten, klantcontact, administratie, het hoort er allemaal bij. Dat maakt de functie lekker afwisselend! Geen dag bij JUSTIN is hetzelfde.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Wij hebben veel vertrouwen in onze mensen en kijken naar de prestaties. Je bent samen met je team vrij om de verantwoordelijkheden zo te verdelen dat jullie er het meeste uithalen.

Teamwork

Bij JUSTIN werk je niet met persoonlijke targets en klanten. Alles is teamwork, en de bonus dus ook! Benieuwd hoe dat team eruit ziet? Check het hier!

Werken in hartje Amsterdam

Naast het IJ en op loopafstand van het centraal station en de Haarlemmerstraat. Een ruim kantoor aan de rand van de stad. Je kan het slechter treffen, niet waar?

Vacatures bij JUSTIN

Wij zoeken een online marketeer! Bekijk de vacature hier:

Brand Manager bij JUSTIN Recruitment

Nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Aarzel niet om contact op te nemen!

020-6124945

amsterdam@justinrecruitment.nl

Werken als recruitment consultant bij JUSTIN

JUSTIN is de schakel tussen Amsterdamse bedrijven en Young Professionals voor office functies in commerce, finance, supply chain, marketing, HR en ICT. Binnen de functie van Recruitment consultant help je onze opdrachtgevers aan topkandidaten, en help je deze zelfde topkandidaten aan hun droombaan. Geen dag bij JUSTIN  is hetzelfde. Jouw uitdaging is om snel te kunnen schakelen tussen diverse recruitment werkzaamheden.

Een dag bij JUSTIN op kantoor

Ga je aan de slag als recruiter bij JUSTIN? Dan is dit wat je ongeveer kunt verwachten.

  • Via verschillende kanalen (LinkedIN, Monsterboard, Nationale vacaturebank) zoek je naar young professionals die open staan voor een nieuwe uitdaging. Je maakt hen enthousiast en zorgt voor de perfecte match tussen klant en kandidaat.
  • Heb je een goede kandidaat gevonden? Dan is het jouw taak om deze aan de opdrachtgever te verkopen door een goed voorstel te schrijven.
  • Maar je hebt natuurlijk ook alle klanten die op de hoogte gehouden moeten worden! Je hebt dagelijks contact met uiteenlopende bedrijven. Hier zitten kleine -, middelgrote bedrijven en multinationals, zoals Nissan en Renault bij.
  • Belt er een prospect met een leuke vacature? Dan ben jij wellicht degene die langs gaat bij deze klant om kennis te maken en schrijf jij een duidelijk samenwerkingsvoorstel. Je bent continue met het team aan het sparren welke tarieven er neergelegd kunnen worden.
  • Je onderhoudt het contact met kandidaten die op detacheringsbasis bij jouw klanten lopen. Je beantwoordt vragen, zorgt dat ze op tijd hun salaris ontvangen en verwerkt vakantie uren.
  • Ondertussen houd je goed bij of het teamtarget behaald wordt. En kijk je samen met het team wat er nodig is om deze te behalen.

Wat je van JUSTIN kunt verwachten

Een passend salaris afgestemd op jouw ervaring, 25 vakantiedagen en aan jouw pensioen wordt gedacht.

Reiskostenvergoeding als je verder dan 10km van het kantoor woont.

Een werkplek vlakbij Amsterdam Centraal. Jouw bureau staat in een informeel kantoor waar uitgebreid geluncht wordt en je zo het centrum in loopt.

Afwisselend werk, waar initiatief wordt gewaardeerd. Heb je een idee of zie je een kans? Ga er mee aan de slag!

En uiteraard wordt er op vrijdagmiddag gedacht aan een vrijdagmiddagborrel.

Elk kwartaal een personeelsuitje met het gehele bedrijf!

Wanneer pas jij in team JUSTIN?

Uiteraard ben jij uiterst gemotiveerd om te gaan werken als recruiter in Amsterdam! Wij vinden het belangrijk dat een JUSTIN kandidaat minimaal een bachelor diploma heeft. Werkervaring is mooi meegenomen, maar geen absolute must. Wij bieden een goed opleidingstraject. Wel is het belangrijk dat je initiatiefrijk bent en goed het overzicht kunt bewaren. Ten slotte helpt het wanneer je een goed woordje Engels spreekt, want je spreekt regelmatig Engels met kandidaten.